Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking

Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking

Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking Alle hoogtepunten De Graafschap - Ajax Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen De Graafschap en Ajax. Samenvatting De Graafschap - Ajax Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 0-1 door Lasse Schöne Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-2 door Nico Tagliafico Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-1 door Youssef El Jebli Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-3 door Dusan Tadic Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-4 door Dusan Tadic Bekijk deze video » Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking Bekijk deze video » Ajax is kampioen van Nederland en pakt de dubbel: de schaal en de beker. Bekijk hier hoe Ajax het feestje op het veld in Doetinchem vierde. Bekijk hier waar je de huldiging van Ajax live kunt kijken.
Voetbal :

Alle hoogtepunten De Graafschap - Ajax

Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen De Graafschap en Ajax.

Ajax is kampioen van Nederland en pakt de dubbel: de schaal en de beker. Bekijk hier hoe Ajax het feestje op het veld in Doetinchem vierde.

Bekijk hier waar je de huldiging van Ajax live kunt kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV