Duncan Laurence helemaal klaar voor optreden Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence helemaal klaar voor optreden Eurovisie Songfestival

Duncan Laurence helemaal klaar voor optreden Eurovisie Songfestival Duncan Laurence is helemaal klaar voor zijn optreden op het grote podium van het Eurovisie Songfestival. De zanger zegt tegen Bart Arens in het radioprogramma Op Weg Naar De Finale op NPO Radio 2 dat hij er zelfs 'veel te klaar' voor is. Laurence treedt donderdagavond op met Arcade in de tweede halve finale. De finale van het Eurovisie Songfestival wordt op 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Wie zijn de Songfestival-concurrenten van Duncan Laurence? Bekijk deze video » Duncan Laurence legt de betekenis van zijn artiestennaam en tattoo uit Bekijk deze video » Bekijk laatste repetitie van Duncan Laurence voor Songfestival-optreden Bekijk deze video »
Songfestival

Duncan Laurence is helemaal klaar voor zijn optreden op het grote podium van het Eurovisie Songfestival. De zanger zegt tegen Bart Arens in het radioprogramma Op Weg Naar De Finale op NPO Radio 2 dat hij er zelfs 'veel te klaar' voor is. Laurence treedt donderdagavond op met Arcade in de tweede halve finale.

De finale van het Eurovisie Songfestival wordt op 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence helemaal klaar voor optreden Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »