Lasse Schöne vindt 34e landstitel Ajax 'heel bijzonder'

Lasse Schöne vindt 34e landstitel Ajax 'heel bijzonder'

Lasse Schöne vindt 34e landstitel Ajax 'heel bijzonder' Lasse Schöne is heel erg blij met de landstitel voor Ajax. De voetballer zegt in bovenstaande video tegen Veronica Inside dat het een heel bijzonder landskampioenschap is en dat ze het nodig hadden. Ook vertelt hij over hoe Abdelhak Nouri nog steeds heel speciaal is voor de Ajax-spelers. De Graafschap - Ajax 1-4 door Dusan Tadic Bekijk deze video » Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking Bekijk deze video » Trainer Erik ten Hag trots op team en prestaties Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :

Lasse Schöne is heel erg blij met de landstitel voor Ajax. De voetballer zegt in bovenstaande video tegen Veronica Inside dat het een heel bijzonder landskampioenschap is en dat ze het nodig hadden. Ook vertelt hij over hoe Abdelhak Nouri nog steeds heel speciaal is voor de Ajax-spelers.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lasse Schöne vindt 34e landstitel Ajax 'heel bijzonder' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Ajax, de graafschap, voetballer, veronica, video, graafschap, reactie, landstitel, abdelhak nouri, nouri, abdelhak, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.