Luuk de Jong: 'Spelers van ons gaan niet naar Ajax'

Luuk de Jong: 'Spelers van ons gaan niet naar Ajax'

Luuk de Jong: 'Spelers van ons gaan niet naar Ajax' Volgens Luuk de Jong is het ondenkbaar dat PSV'ers naar Ajax gaan. Er gaan geruchten dat Steven Bergwijn vertrekt en zich zal aansluiten bij Ajax. Maar De Jong weet zeker dat geen PSV'er de overstap naar de grote concurrent zal maken, zo vertelt hij in bovenstaande video aan Veronica Inside. Mark van Bommel: 'Wij verkopen niet aan Ajax' Bekijk deze video » Steven Bergwijn koopt woning in Amsterdam na Ajax-geruchten Bekijk deze video »
Voetbal :

Volgens Luuk de Jong is het ondenkbaar dat PSV'ers naar Ajax gaan. Er gaan geruchten dat Steven Bergwijn vertrekt en zich zal aansluiten bij Ajax. Maar De Jong weet zeker dat geen PSV'er de overstap naar de grote concurrent zal maken, zo vertelt hij in bovenstaande video aan Veronica Inside.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Luuk de Jong: 'Spelers van ons gaan niet naar Ajax' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: PSV, Ajax, luuk de jong, heracles, veronica, video, reactie, bergwijn, steven bergwijn, geruchten, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.