Jeroen Pauw wint Ere Zilveren Nipkowschijf

Jeroen Pauw wint Ere Zilveren Nipkowschijf

Jeroen Pauw wint Ere Zilveren Nipkowschijf Jeroen Pauw werd woensdagavond overvallen door televisie-recensenten Angela de Jong en Renate van der Bas. In de uitzending van Pauw kreeg Jeroen onverwacht de Ere Zilveren Nipkowschijf. Bekijk ook Jeroen Pauw tegen gele hesjes: 'Doe even normaal, geef gewoon een hand' Bekijk deze video » 'Pauw in topvorm'Pauw vond het nogal ongemakkelijk om in zijn eigen programma overvallen te worden met de prijs. Maar volgens de recensenten was iedereen het erover eens dat hij de Ere Zilveren Nipkowschijf moest krijgen. En volgens De Jong is Pauw in topvorm. Genomineerden 2019Verder werden ook de drie genomineerden voor de Zilveren Nipkowschijf 2019 bekendgemaakt: Stuk, Zeven Kleine Criminelen en tv-maker Sinan Can. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling over Songfestival-finalist San Marino: 'Alsof ik naar een crematie ben geweest' Bekijk deze video » Staatssecretaris Menno Snel in de knel bij Pauw: 'Hoezo, leuke dingen mee doen?' Bekijk deze video » Scheidsrechter Danny Makkelie erkent dat er fouten worden gemaakt door de VAR Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Pauw wint Ere Zilveren Nipkowschijf

Jeroen Pauw werd woensdagavond overvallen door televisie-recensenten Angela de Jong en Renate van der Bas. In de uitzending van Pauw kreeg Jeroen onverwacht de Ere Zilveren Nipkowschijf.

'Pauw in topvorm'
Pauw vond het nogal ongemakkelijk om in zijn eigen programma overvallen te worden met de prijs. Maar volgens de recensenten was iedereen het erover eens dat hij de Ere Zilveren Nipkowschijf moest krijgen. En volgens De Jong is Pauw in topvorm.

Genomineerden 2019
Verder werden ook de drie genomineerden voor de Zilveren Nipkowschijf 2019 bekendgemaakt: Stuk, Zeven Kleine Criminelen en tv-maker Sinan Can.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw wint Ere Zilveren Nipkowschijf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV