Las Vegas-tour Hans Klok opnieuw uitgesteld

Las Vegas-tour Hans Klok opnieuw uitgesteld

Las Vegas-tour Hans Klok opnieuw uitgesteld De Las Vegas-tour van Hans Klok is voor de derde keer uitgesteld. Eerder zouden zijn shows in mei beginnen, maar inmiddels is de datum van zijn eerste show uitgesteld naar 15 juni. Het theater in Vegas waar hij gaat optreden is nog steeds niet klaar voor zijn magische trucs, zo meldt Shownieuws in bovenstaande video. Hans Klok klaar voor vertrek naar Las Vegas Bekijk deze video » Hans Klok naar Vegas met Nederlandse illusionisten Bekijk deze video » Is GTST-acteur Ferri Somogyi de nieuwe Hans Klok? Bekijk deze video »
Entertainment

De Las Vegas-tour van Hans Klok is voor de derde keer uitgesteld. Eerder zouden zijn shows in mei beginnen, maar inmiddels is de datum van zijn eerste show uitgesteld naar 15 juni. Het theater in Vegas waar hij gaat optreden is nog steeds niet klaar voor zijn magische trucs, zo meldt Shownieuws in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Las Vegas-tour Hans Klok opnieuw uitgesteld of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »