Brief Ridouan Taghi aan De Vries eerder 'romantisch' dan dreigend

Brief Ridouan Taghi aan De Vries eerder 'romantisch' dan dreigend

Ridouan Taghi heeft in zijn brief met klem ontkend dat hij Peter R. de Vries iets wil aandoen. Jeroen Pauw merkt in de video hieronder op dat de brief eerder zelfs een 'romantisch' tintje heeft.

Taghi ontkent doodsbedreiging
Peter R. de Vries was bij Pauw om de brief van topcrimineel Ridouan Taghi toe te lichten, naar aanleiding van mogelijke bedreigingen. Volgens Taghi is er niets waar van die bedreigingen en staat De Vries niet op een dodenlijst.

Taghi keek naar programma's De Vries
Taghi ontkent alles en zegt dat hij '100.000 procent' niets tegen misdaadverslaggever De Vries heeft. Bovendien laat de meest gezochte crimineel van Nederland weten dat hij vroeger altijd heel geboeid naar zijn programma's keek.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Brief Ridouan Taghi aan De Vries eerder 'romantisch' dan dreigend Ridouan Taghi heeft in zijn brief met klem ontkend dat hij Peter R. de Vries iets wil aandoen. Jeroen Pauw merkt in de video hieronder op dat de brief eerder zelfs een 'romantisch' tintje heeft. Topcrimineel Ridouan Taghi: Peter R. de Vries nooit bedreigd Bekijk deze video » Taghi ontkent doodsbedreigingPeter R. de Vries was bij Pauw om de brief van topcrimineel Ridouan Taghi toe te lichten, naar aanleiding van mogelijke bedreigingen. Volgens Taghi is er niets waar van die bedreigingen en staat De Vries niet op een dodenlijst. Taghi keek naar programma's De VriesTaghi ontkent alles en zegt dat hij '100.000 procent' niets tegen misdaadverslaggever De Vries heeft. Bovendien laat de meest gezochte crimineel van Nederland weten dat hij vroeger altijd heel geboeid naar zijn programma's keek. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries probeert Ridouan Taghi 'stuk te maken' Bekijk deze video » John van den Heuvel over op bedreiging van Peter R. de Vries door Ridouan Taghi Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Brief Ridouan Taghi aan De Vries eerder 'romantisch' dan dreigend of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: crimineel, nederland, romantisch, bedreigingen, lichten, klem, doodsbedreiging, dodenlijst, npo, tv-programma, video, brief, peter r. de vries, npo 1, terugkijken, jeroen pauw, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.