Obese: Wes en Jo verliezen kilo's en trouwen opnieuw

Obese: Wes en Jo verliezen kilo's en trouwen opnieuw

Wesley en Johanna zijn samen behoorlijk wat kilo's kwijtgeraakt in het programma Obese. Door Angela Groothuizen wordt het stel al 'Wes en Jo' genoemd, en de twee zijn ook na de intense strijd tegen de kilo's nog dolgelukkig met elkaar. Zo is in onderstaande video te zien dat Wesley zijn Johanna opnieuw ten huwelijk vraagt.

Obese: Wes en Jo verliezen kilo's en trouwen opnieuw Wesley en Johanna zijn samen behoorlijk wat kilo's kwijtgeraakt in het programma Obese. Door Angela Groothuizen wordt het stel al 'Wes en Jo' genoemd, en de twee zijn ook na de intense strijd tegen de kilo's nog dolgelukkig met elkaar. Zo is in onderstaande video te zien dat Wesley zijn Johanna opnieuw ten huwelijk vraagt. Angela Groothuizen nieuwe presentatrice van Obese Bekijk deze video » Tv-programma Obese gaat ook over 'fat shaming' Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Obese: Wes en Jo verliezen kilo's en trouwen opnieuw of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: huwelijk, trouwen, angela groothuizen, liefde, tv-programma, angelagroothuizen, video

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.