Koningin Máxima weggevoerd na knokpartij Ethiopië

Koningin Máxima weggevoerd na knokpartij Ethiopië

Toen koningin Máxima een koffiewinkel in Ethiopië bezocht, ontstond er een kleine vechtpartij. In onderstaande beelden van Shownieuws is te zien hoe Máxima vervolgens snel in veiligheid wordt gebracht.

Beveiliging in actie
Een man wilde dicht bij de winkel komen waar de koningin op bezoek was, maar stuitte hierbij op andere omstanders. Máxima zat al in de auto toen een aantal kijkers slaags raakte, waarop de koningin door de beveiliging snel wordt weggestuurd.

Documentaire NTR
Eerder liet de RVD weten dat er momenteel een documentaire wordt gemaakt over koningin Máxima. Tijdens haar bezoek aan Ethiopië wordt ze gevolgd door camera's van de NTR.

Koningin <em>Máxima</em> weggevoerd na knokpartij Ethiopië Toen koningin Máxima een koffiewinkel in Ethiopië bezocht, ontstond er een kleine vechtpartij. In onderstaande beelden van Shownieuws is te zien hoe Máxima vervolgens snel in veiligheid wordt gebracht. Koningin Máxima bijna op de bon geslingerd in Ethiopië Bekijk deze video » Beveiliging in actieEen man wilde dicht bij de winkel komen waar de koningin op bezoek was, maar stuitte hierbij op andere omstanders. Máxima zat al in de auto toen een aantal kijkers slaags raakte, waarop de koningin door de beveiliging snel wordt weggestuurd. Documentaire NTREerder liet de RVD weten dat er momenteel een documentaire wordt gemaakt over koningin Máxima. Tijdens haar bezoek aan Ethiopië wordt ze gevolgd door camera's van de NTR. Ronnie Flex luncht met koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video » Koningin Máxima en prinsessen met Spaanse outfits in Sevilla Bekijk deze video » Koningin Máxima maakt indruk op de dansvloer Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima weggevoerd na knokpartij Ethiopië
Bekijk hier alle video's en artikelen van Operatie beveiliging
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima weggevoerd na knokpartij Ethiopië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV