Loretta Schrijver viert verjaardag in Koffietijd met tuktuk en taart

Loretta Schrijver viert verjaardag in Koffietijd met tuktuk en taart

Loretta Schrijver viert verjaardag in Koffietijd met tuktuk en taart Loretta Schrijver is jarig en dat wordt in Koffietijd uitgebreid gevierd. De presentatrice wordt opgehaald door haar lievelingsdier, een lieveheersbeestje, in een tuktuk. En vervolgens krijgt ze een heerlijke taart van haar collega Pernille La Lau. Loretta Schrijver krijgt gastrol in GTST Bekijk deze video » Loretta Schrijver: 'Is dat André Rieu bij Ariana Grande op Coachella?' Bekijk deze video » Loretta Schrijver schrikt van jurken op MET Gala: 'Je kunt alles zien!' Bekijk deze video »
TV :

Loretta Schrijver is jarig en dat wordt in Koffietijd uitgebreid gevierd. De presentatrice wordt opgehaald door haar lievelingsdier, een lieveheersbeestje, in een tuktuk. En vervolgens krijgt ze een heerlijke taart van haar collega Pernille La Lau.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Loretta Schrijver viert verjaardag in Koffietijd met tuktuk en taart of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: verjaardag, presentatrice, tuktuk, schrijver, taart, collega, stijl, jarig, loretta schrijver, pernille la lau

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.