Geert Wilders: 'Duncan Laurence gaat Songfestival winnen'

Geert Wilders: 'Duncan Laurence gaat Songfestival winnen'

Geert Wilders: 'Duncan Laurence gaat Songfestival winnen' Ook Geert Wilders is ervan overtuigd dat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival gaat winnen. De PVV-politicus geeft toe dat hij er niet veel verstand van heeft, maar Wilders is erg enthousiast over Arcade en heeft er alle vertrouwen in dat Duncan er met de winst vandoor gaat, zo vertelt hij in bovenstaande video van Goedemorgen Nederland. Duncan Laurence treedt donderdagavond op in de halve finale van het Songfestival. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet' Bekijk deze video » Bekijk optreden Duncan Laurence voor jury Songfestival Bekijk deze video » Goede vriend Sjors van der Panne: Duncan Laurence gaat zeker winnen Bekijk deze video »
Songfestival

Ook Geert Wilders is ervan overtuigd dat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival gaat winnen. De PVV-politicus geeft toe dat hij er niet veel verstand van heeft, maar Wilders is erg enthousiast over Arcade en heeft er alle vertrouwen in dat Duncan er met de winst vandoor gaat, zo vertelt hij in bovenstaande video van Goedemorgen Nederland.

Duncan Laurence treedt donderdagavond op in de halve finale van het Songfestival. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders: 'Duncan Laurence gaat Songfestival winnen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »