Bekijk LIVE de huldiging van Ajax op het Museumplein

Bekijk LIVE de huldiging van Ajax op het Museumplein

Bekijk LIVE de huldiging van Ajax op het Museumplein Vandaag wordt Ajax gehuldigd op het Museumplein voor de sportieve prestaties van het afgelopen seizoen. De Amsterdammers wonnen de landstitel en de KNVB Beker en bereikten de halve finale van de Champions League. Ook de Ajax-vrouwen worden in het zonnetje gezet. Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking Bekijk deze video » MuseumpleinEr is besloten om de huldiging dit jaar weer op het Amsterdamse Museumplein te houden. De laatste drie huldigingen van Ajax vonden plaats bij de Johan Cruijff Arena nadat de huldiging op het Museumplein in 2011 uitliep op ongeregeldheden. De gemeente vond het nu, zeker na de rustig verlopen Europa League-finale van 2017, weer tijd voor een feest op het Museumplein. Ajax viert winst TOTO KNVB Beker na gewonnen bekerfinale tegen Willem II Bekijk deze video » ProgrammaDe YouTube-uitzending begint om 15.30 uur met live beelden vanaf het plein. Rond 16.15 uur komt het vrouwenelftal van Ajax het podium op; zij wonnen afgelopen weekend de KNVB Beker door in de finale PEC Zwolle met 2-1 te verslaan. Zo'n twintig minuten later komen de mannen van Ajax op het podium. Ajax kijkt vol trots terug op Champions League-avontuur Bekijk deze video » Bekijk hieronder de huldiging live.
Voetbal :

Vandaag wordt Ajax gehuldigd op het Museumplein voor de sportieve prestaties van het afgelopen seizoen. De Amsterdammers wonnen de landstitel en de KNVB Beker en bereikten de halve finale van de Champions League. Ook de Ajax-vrouwen worden in het zonnetje gezet.

Museumplein
Er is besloten om de huldiging dit jaar weer op het Amsterdamse Museumplein te houden. De laatste drie huldigingen van Ajax vonden plaats bij de Johan Cruijff Arena nadat de huldiging op het Museumplein in 2011 uitliep op ongeregeldheden. De gemeente vond het nu, zeker na de rustig verlopen Europa League-finale van 2017, weer tijd voor een feest op het Museumplein.

Programma
De YouTube-uitzending begint om 15.30 uur met live beelden vanaf het plein. Rond 16.15 uur komt het vrouwenelftal van Ajax het podium op; zij wonnen afgelopen weekend de KNVB Beker door in de finale PEC Zwolle met 2-1 te verslaan. Zo'n twintig minuten later komen de mannen van Ajax op het podium.

Bekijk hieronder de huldiging live.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE de huldiging van Ajax op het Museumplein of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, vrouwen, feest, Ajax, pec zwolle, museumplein, live, zwolle, uitzending, finale, arena, gemeente, knvb beker, beker, huldiging, knvb, europa league, johan cruijff, ongeregeldheden, halve finale, podium, weekend, europa, plein, mannen, landstitel, europa league-finale, ajax vrouwen, huldigingen, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.