Supporters Ajax verzamelen zich op Museumplein voor huldiging

Supporters Ajax verzamelen zich op Museumplein voor huldiging

Supporters Ajax verzamelen zich op Museumplein voor huldiging Vandaag vindt de huldiging van Ajax plaats, waarbij de successen van het afgelopen seizoen worden gevierd. Voor sommige mensen betekende dat vroeg opstaan voor een plekje vooraan bij het podium. Op de beelden is te zien hoe het Museumplein langzaam volstroomt. Bekijk de huldiging van Ajax live via Gids.tv. Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking Bekijk deze video »
Voetbal :

Vandaag vindt de huldiging van Ajax plaats, waarbij de successen van het afgelopen seizoen worden gevierd. Voor sommige mensen betekende dat vroeg opstaan voor een plekje vooraan bij het podium. Op de beelden is te zien hoe het Museumplein langzaam volstroomt.

Bekijk de huldiging van Ajax live via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Supporters Ajax verzamelen zich op Museumplein voor huldiging of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Ajax, museumplein, live, supporters, huldiging, podium, langzaam, opstaan, video, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.