Hoeveel invloed had de VAR op de Eredivsie?

Hoeveel invloed had de VAR op de Eredivsie?

Hoeveel invloed had de VAR op de Eredivsie? Het eerste jaar met de Video Assistant Referee, oftewel de VAR, zit erop. Volgens sommigen wordt het voetbal er eerlijker van, anderen vinden dat het de sport verpest. Maar wat was de invloed van de VAR op de Eredivisie? De NOS zocht het uit. Scheidsrechter Danny Makkelie erkent dat er fouten worden gemaakt door de VAR Bekijk deze video »
Voetbal :

Het eerste jaar met de Video Assistant Referee, oftewel de VAR, zit erop. Volgens sommigen wordt het voetbal er eerlijker van, anderen vinden dat het de sport verpest. Maar wat was de invloed van de VAR op de Eredivisie? De NOS zocht het uit.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel invloed had de VAR op de Eredivsie? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, sport, wedstrijd, eredivisie, muziek, onderzoek, nederland, nos, kampioen, nos journaal, televisie, radio, uitslag, eredivsie, journaal, nos op 3, gemist, uitslagen, doelpunt, android, download, videoscheidsrechter, gelijkspel, video, nieuws, var, doelpunten, strafschop, uitleg, seizoen, winst, data

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.