Abdelhak Nouri krijgt eerbetoon tijdens huldiging Ajax

Abdelhak Nouri krijgt eerbetoon tijdens huldiging Ajax

Tijdens de huldiging van Ajax op het Museumplein krijgt Abdelhak Nouri een eerbetoon van de bijna 100.000 aanwezige fans. Vader en broer Nouri worden op het podium gehaald en mogen de kampioensschaal en de beker omhoog houden.

'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste!'
De vader van Nouri houdt een korte toespraak, waarin hij alle supporters dankt voor hun steun. Hij sluit af met de woorden die 'Appie' Nouri altijd zei als hij thuiskwam na een overwinning: 'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste!' Die uitspraak wordt begroet met stormachtig gejuich vanaf het Museumplein.

Bekijk de video hieronder.

Abdelhak Nouri krijgt eerbetoon tijdens huldiging Ajax Tijdens de huldiging van Ajax op het Museumplein krijgt Abdelhak Nouri een eerbetoon van de bijna 100.000 aanwezige fans. Vader en broer Nouri worden op het podium gehaald en mogen de kampioensschaal en de beker omhoog houden. Bekijk LIVE de huldiging van Ajax op het Museumplein Bekijk deze video » 'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste!'De vader van Nouri houdt een korte toespraak, waarin hij alle supporters dankt voor hun steun. Hij sluit af met de woorden die 'Appie' Nouri altijd zei als hij thuiskwam na een overwinning: 'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste!' Die uitspraak wordt begroet met stormachtig gejuich vanaf het Museumplein. Bekijk de video hieronder.
Voetbal :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Abdelhak Nouri krijgt eerbetoon tijdens huldiging Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Ajax, toespraak, museumplein, uitspraak, supporters, eerbetoon, overwinning, beker, huldiging, kampioensschaal, appie, podium, gejuich, video, fans, vader, abdelhak nouri, nouri, abdelhak

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.