Terugblik op huldiging Ajax: meer dan 100.000 supporters op Museumplein

Terugblik op huldiging Ajax: meer dan 100.000 supporters op Museumplein

Terugblik op huldiging Ajax: meer dan 100.000 supporters op Museumplein In RTL Boulevard een terugblik op de huldiging van Ajax op het Museumplein in Amsterdam. Er komen onder meer beelden voorbij van de Instagram-pagina's van Ajax-spelers. Ook bracht Filemon Wesselink een bezoek aan het Museumplein. Bekijk hierboven de reportage. Abdelhak Nouri krijgt eerbetoon tijdens huldiging Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :

In RTL Boulevard een terugblik op de huldiging van Ajax op het Museumplein in Amsterdam. Er komen onder meer beelden voorbij van de Instagram-pagina's van Ajax-spelers. Ook bracht Filemon Wesselink een bezoek aan het Museumplein. Bekijk hierboven de reportage.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op huldiging Ajax: meer dan 100.000 supporters op Museumplein of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, feest, Ajax, museumplein, supporters, terugblik, huldiging, rtl boulevard, gratis, boulevard, rtl, filemon wesselink, reportage, rtl xl

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.