Voorbeschouwing op Songfestival-optreden Duncan Laurence

Voorbeschouwing op Songfestival-optreden Duncan Laurence

Uiteraard is er ook in RTL Boulevard aandacht voor het optreden van Duncan Laurence op het Songfestival. De winkans van Duncan blijft stijgen; op dit moment maakt hij volgens de bookmakers 38% kans om te winnen. Muziekkenner Ronald Molendijk denkt dat het helemaal goed gaat komen.

Je kunt de tweede halve finale ook live via Gids.tv kijken.

Emotie
Gisteren liet Duncan Laurence bij het optreden voor de vakjury ook de nodige emotie zien, en Molendijk ziet dat dat een positief effect heeft op de 'performance': 'Je ziet dat het nu ook een beetje los gaat komen. Hij zal ook wel gaan voelen dat het er nu écht om draait.' Volgens Molendijk is het ook positief dat er een bombastische act voor zit: daardoor komt het intieme van 'Arcade' nog beter tot zijn recht.

Bekijk de hele voorbeschouwing hieronder.

Voorbeschouwing op Songfestival-optreden Duncan Laurence Uiteraard is er ook in RTL Boulevard aandacht voor het optreden van Duncan Laurence op het Songfestival. De winkans van Duncan blijft stijgen; op dit moment maakt hij volgens de bookmakers 38% kans om te winnen. Muziekkenner Ronald Molendijk denkt dat het helemaal goed gaat komen. Je kunt de tweede halve finale ook live via Gids.tv kijken. Duncan Laurence krijgt succeswensen van BN'ers, familie en vrienden Bekijk deze video » EmotieGisteren liet Duncan Laurence bij het optreden voor de vakjury ook de nodige emotie zien, en Molendijk ziet dat dat een positief effect heeft op de 'performance': 'Je ziet dat het nu ook een beetje los gaat komen. Hij zal ook wel gaan voelen dat het er nu écht om draait.' Volgens Molendijk is het ook positief dat er een bombastische act voor zit: daardoor komt het intieme van 'Arcade' nog beter tot zijn recht. Bekijk de hele voorbeschouwing hieronder.
Songfestival :
Voorbeschouwing op Songfestival-optreden Duncan Laurence
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing op Songfestival-optreden Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV