Reconstructie slachtpartij Enschede: wat is er precies gebeurd?

Reconstructie slachtpartij Enschede: wat is er precies gebeurd?

Vorig jaar november werden er vier mensen in koelen bloede vermoord in een growshop in Enschede. Nog altijd is niet duidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de slachtpartij. Peter R. de Vries spreekt van een 'zeer lugubere situatie'.

Meerdere daders
In eerste instantie worden slechts twee lichamen aangetroffen. Als de politie het forensisch onderzoek doorzet, blijken er op andere plekken in het pand nog twee lijken te liggen. De vraag is nu: is er sprake van één dader, of is dit het werk van meerdere schutters? Peter R. de Vries neemt de zaak door: wat zijn mogelijke motieven?

Bekijk hieronder het fragment, inclusief reconstructie door RTV Oost.

Reconstructie slachtpartij Enschede: wat is er precies gebeurd? Vorig jaar november werden er vier mensen in koelen bloede vermoord in een growshop in Enschede. Nog altijd is niet duidelijk wat er precies is gebeurd tijdens de slachtpartij. Peter R. de Vries spreekt van een 'zeer lugubere situatie'. Topcrimineel Ridouan Taghi: Peter R. de Vries nooit bedreigd Bekijk deze video » Meerdere dadersIn eerste instantie worden slechts twee lichamen aangetroffen. Als de politie het forensisch onderzoek doorzet, blijken er op andere plekken in het pand nog twee lijken te liggen. De vraag is nu: is er sprake van één dader, of is dit het werk van meerdere schutters? Peter R. de Vries neemt de zaak door: wat zijn mogelijke motieven? Bekijk hieronder het fragment, inclusief reconstructie door RTV Oost.
Misdaad :
Reconstructie slachtpartij Enschede: wat is er precies gebeurd?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reconstructie slachtpartij Enschede: wat is er precies gebeurd? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV