Zwitserland op Songfestival 2019: Luca Hänni met 'She Got Me'

Zwitserland op Songfestival 2019: Luca Hänni met 'She Got Me'

Zwitserland op <em>Songfestival 2019</em>: Luca Hänni met 'She Got Me' Zwitserland hoort bij de favorieten uit de tweede halve finale van het Songfestival. Zanger Luca Hänni krijgt met een aanstekelijk nummer het publiek mee, en wat ook wel meewerkt: hij zingt zuiver, iets wat veel andere kandidaten van het Songfestival niet kunnen zeggen. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Voorbeschouwing op Songfestival-optreden Duncan Laurence Bekijk deze video »
Songfestival :
Zwitserland op Songfestival 2019: Luca Hänni met 'She Got Me'

Zwitserland hoort bij de favorieten uit de tweede halve finale van het Songfestival. Zanger Luca Hänni krijgt met een aanstekelijk nummer het publiek mee, en wat ook wel meewerkt: hij zingt zuiver, iets wat veel andere kandidaten van het Songfestival niet kunnen zeggen.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zwitserland op Songfestival 2019: Luca Hänni met 'She Got Me' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV