Zweden op Songfestival 2019: John Lundvik met 'Too Late for Love'

Zweden op Songfestival 2019: John Lundvik met 'Too Late for Love'

Zweden op Songfestival 2019: John Lundvik met 'Too Late for Love' John Lundvik van Zweden is de belangrijkste concurrent van Duncan Laurence op het Songfestival van dit jaar. Hoewel, concurrent? Zweden heeft volgens de bookmakers 11% kans om het evenement te winnen. Het fraaie nummer 'Too Late for Love' sluit helemaal aan op de laatste trends in de muziekwereld. Het kan zo de Top 40 in. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Denemarken op Songfestival 2019: Leonora met 'Love Is Forever' Bekijk deze video »
Songfestival :

John Lundvik van Zweden is de belangrijkste concurrent van Duncan Laurence op het Songfestival van dit jaar. Hoewel, concurrent? Zweden heeft volgens de bookmakers 11% kans om het evenement te winnen. Het fraaie nummer 'Too Late for Love' sluit helemaal aan op de laatste trends in de muziekwereld. Het kan zo de Top 40 in.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zweden op Songfestival 2019: John Lundvik met 'Too Late for Love' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zweden, Songfestival, top 40, bookmakers, trends, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.