Malta op Songfestival 2019: Michela met 'Chameleon'

Malta op Songfestival 2019: Michela met 'Chameleon'

Malta op Songfestival 2019: Michela met 'Chameleon' Malta staat ook in de top tien bij de bookmakers. De jonge Michela krijgt de voetjes van de vloer met het prima uptempo-nummer 'Chameleon'. Ook weer zo'n nummer dat aansluit bij de populaire muziek uit de Top 40. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Zweden op Songfestival 2019: John Lundvik met 'Too Late for Love' Bekijk deze video »
Songfestival :
Malta op Songfestival 2019: Michela met 'Chameleon'

Malta staat ook in de top tien bij de bookmakers. De jonge Michela krijgt de voetjes van de vloer met het prima uptempo-nummer 'Chameleon'. Ook weer zo'n nummer dat aansluit bij de populaire muziek uit de Top 40.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Malta op Songfestival 2019: Michela met 'Chameleon' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV