Rusland op Songfestival 2019: Sergey Lazarev met 'Scream'

Rusland op Songfestival 2019: Sergey Lazarev met 'Scream'

Rusland op <em>Songfestival 2019</em>: Sergey Lazarev met 'Scream' Naast Zweden is Rusland één van de belangrijkste concurrenten van Duncan Laurence op het Songfestival van dit jaar. Sergey Lazarev, die al eerder meedeed, brengt met veel overtuiging en emotie het nummer 'Scream'. Ook de podiumact is goed verzorgd. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Malta op Songfestival 2019: Michela met 'Chameleon' Bekijk deze video »
Songfestival :
Rusland op Songfestival 2019: Sergey Lazarev met 'Scream'

Naast Zweden is Rusland één van de belangrijkste concurrenten van Duncan Laurence op het Songfestival van dit jaar. Sergey Lazarev, die al eerder meedeed, brengt met veel overtuiging en emotie het nummer 'Scream'. Ook de podiumact is goed verzorgd.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rusland op Songfestival 2019: Sergey Lazarev met 'Scream' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen