Albanië op Songfestival 2019: Jonida Maliqi met 'Ktheju Tokës'

Albanië op Songfestival 2019: Jonida Maliqi met 'Ktheju Tokës'

Albanië op <em>Songfestival 2019</em>: Jonida Maliqi met 'Ktheju Tokës' De meest verrassende finalist uit de tweede halve finale is waarschijnlijk Albanië. De mooie Jonida Maliqi zingt niet altijd even zuiver, maar zet wel een krachtig en emotioneel optreden neer. En ze zingt ook nog eens in haar eigen taal. Typisch Songfestivalmateriaal dus. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019 Bekijk deze video »
Songfestival :
Albanië op Songfestival 2019: Jonida Maliqi met 'Ktheju Tokës'

De meest verrassende finalist uit de tweede halve finale is waarschijnlijk Albanië. De mooie Jonida Maliqi zingt niet altijd even zuiver, maar zet wel een krachtig en emotioneel optreden neer. En ze zingt ook nog eens in haar eigen taal. Typisch Songfestivalmateriaal dus.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albanië op Songfestival 2019: Jonida Maliqi met 'Ktheju Tokës' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV