Noorwegen op Songfestival 2019: KEiiNO met 'Spirit in the Sky'

Noorwegen op Songfestival 2019: KEiiNO met 'Spirit in the Sky'

Noorwegen op <em>Songfestival 2019</em>: KEiiNO met 'Spirit in the Sky' Het bombastische drietal KEiiNO komt met het zoveelste uptempo popnummer van het Songfestival van dit jaar. Eén van de mannen zorgt voor een bijzonder, bijna opera-achtig geluid. Noorwegen scoort ook relatief goed bij de bookmakers: plaats elf. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Rusland op Songfestival 2019: Sergey Lazarev met 'Scream' Bekijk deze video »
Songfestival :
Noorwegen op Songfestival 2019: KEiiNO met 'Spirit in the Sky'

Het bombastische drietal KEiiNO komt met het zoveelste uptempo popnummer van het Songfestival van dit jaar. Eén van de mannen zorgt voor een bijzonder, bijna opera-achtig geluid. Noorwegen scoort ook relatief goed bij de bookmakers: plaats elf.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Noorwegen op Songfestival 2019: KEiiNO met 'Spirit in the Sky' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen