Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019

Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019

Daar was hij dan. Als zestiende mocht Duncan Laurence vanavond het podium op om zijn nummer 'Arcade' te zingen. Na een rustig en ietwat onwennig begin komt Laurence helemaal los en brengt hij het nummer tot een goed einde. Hij blijft de hele tijd zuiver zingen. Wordt hij de nieuwe winnaar van het Songfestival?

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>Duncan Laurence</em> blaast publiek omver in halve finale <em>Songfestival 2019</em> Gegarandeerd kippenvel: bekijk terug hoe Duncan Laurence te horen krijgt dat hij wint! Bekijk deze video » Daar was hij dan. Als zestiende mocht Duncan Laurence vanavond het podium op om zijn nummer 'Arcade' te zingen. Na een rustig en ietwat onwennig begin komt Laurence helemaal los en brengt hij het nummer tot een goed einde. Hij blijft de hele tijd zuiver zingen. Wordt hij de nieuwe winnaar van het Songfestival? Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV