Azerbeidzjan op Songfestival 2019: Chingiz met 'Truth'

Azerbeidzjan op Songfestival 2019: Chingiz met 'Truth'

Azerbeidzjan op <em>Songfestival 2019</em>: Chingiz met 'Truth' Dat de tweede halve finale een stuk sterker was dan de eerste blijkt ook uit de laatste kandidaat. Azerbeidzjans deelnemer Chingiz staat ook hoog bij de bookmakers (plaats acht), en hij bewijst het gelijk van de critici met een prima nummer. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019 Bekijk deze video »
Songfestival :
Azerbeidzjan op Songfestival 2019: Chingiz met 'Truth'

Dat de tweede halve finale een stuk sterker was dan de eerste blijkt ook uit de laatste kandidaat. Azerbeidzjans deelnemer Chingiz staat ook hoog bij de bookmakers (plaats acht), en hij bewijst het gelijk van de critici met een prima nummer.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Azerbeidzjan op Songfestival 2019: Chingiz met 'Truth' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV