Noord-Macedonië op Songfestival 2019: Tamara Todevska met 'Proud'

Noord-Macedonië op Songfestival 2019: Tamara Todevska met 'Proud'

Noord-Macedonië op <em>Songfestival 2019</em>: Tamara Todevska met 'Proud' In de traditie van krachtige zangeressen komt Noord-Macedonië op de proppen met Tamara Todevska en het nummer 'Proud'. Grote delen van het nummer zijn mooi ingetogen, om op sommige momenten uit te barsten in krachtige zang van Todevska. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019 Bekijk deze video »
Songfestival :
Noord-Macedonië op Songfestival 2019: Tamara Todevska met 'Proud'

In de traditie van krachtige zangeressen komt Noord-Macedonië op de proppen met Tamara Todevska en het nummer 'Proud'. Grote delen van het nummer zijn mooi ingetogen, om op sommige momenten uit te barsten in krachtige zang van Todevska.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Noord-Macedonië op Songfestival 2019: Tamara Todevska met 'Proud' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV