Italië op Songfestival 2019: Mahmood met 'Soldi'

Italië op Songfestival 2019: Mahmood met 'Soldi'

Italië op Songfestival 2019: Mahmood met 'Soldi' Italië mag dan automatisch geplaatst zijn voor de finale van het Songfestival, ze staan op dit moment nog wel mooi vijfde bij de bookmakers. Mahmood zingt gewoon in zijn eigen taal en dat levert een sterk en tropisch aandoend nummer op. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019 Bekijk deze video »
Songfestival :

Italië mag dan automatisch geplaatst zijn voor de finale van het Songfestival, ze staan op dit moment nog wel mooi vijfde bij de bookmakers. Mahmood zingt gewoon in zijn eigen taal en dat levert een sterk en tropisch aandoend nummer op.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Italië op Songfestival 2019: Mahmood met 'Soldi' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: italië, taal, eurovisie songfestival, uitzending, finale, Songfestival, tropisch, bookmakers, eurovisie, npo1, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.