Jamai dolenthousiast over optreden Duncan Laurence: 'Beste zanger van allemaal'

Jamai dolenthousiast over optreden Duncan Laurence: 'Beste zanger van allemaal'

In Pauw zijn Gerard Joling, Jamai Loman en Emma Wortelboer te gast om de tweede halve finale van het Songfestival na te beschouwen. Ze zijn allemaal enthousiast over de performance van Duncan Laurence: 'Hij is verreweg de beste zanger van dit Songfestival.'

Kermisattracties
Jamai vindt de online kritiek op de het karige spektakel op het podium onzin: 'Je zit de hele avond naar allemaal kermisattracties te kijken en dan komt er iemand op die wél smaak heeft.' De anderen zijn het roerend met Jamai eens. 'Kijk dan, dit is zó mooi,' aldus Emma Wortelboer.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Jamai dolenthousiast over optreden Duncan Laurence: 'Beste zanger van allemaal' In Pauw zijn Gerard Joling, Jamai Loman en Emma Wortelboer te gast om de tweede halve finale van het Songfestival na te beschouwen. Ze zijn allemaal enthousiast over de performance van Duncan Laurence: 'Hij is verreweg de beste zanger van dit Songfestival.' Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019 Bekijk deze video » KermisattractiesJamai vindt de online kritiek op de het karige spektakel op het podium onzin: 'Je zit de hele avond naar allemaal kermisattracties te kijken en dan komt er iemand op die wél smaak heeft.' De anderen zijn het roerend met Jamai eens. 'Kijk dan, dit is zó mooi,' aldus Emma Wortelboer. Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Jamai dolenthousiast over optreden Duncan Laurence: 'Beste zanger van allemaal'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jamai dolenthousiast over optreden Duncan Laurence: 'Beste zanger van allemaal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV