Gerard Joling verliefd op Litouwse deelnemer Songfestival 2019

Gerard Joling verliefd op Litouwse deelnemer Songfestival 2019

In de nabeschouwing van de tweede halve finale van het Songfestival vraagt Gerard Joling ook speciale aandacht voor de Litouwse deelnemer Jurijus. 'Ik vond het een ongelofelijk leuk type om naar te kijken, dat je denkt van: "Zo!"'

Vriendelijk
Emma Wortelboer vertelt dat Joling nog geen noot van Jurijus had gehoord toen hij al zei dat het land door moest naar de finale. Joling is echter ook van mening dat het liedje zeker niet slecht was. Dat de kandidaat er volgens hem leuk uitzag helpt natuurlijk wel, en hij was samen met de deelneemster van Malta 'de enige die een beetje vriendelijk in de camera keek'.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Gerard Joling verliefd op Litouwse deelnemer Songfestival 2019 In de nabeschouwing van de tweede halve finale van het Songfestival vraagt Gerard Joling ook speciale aandacht voor de Litouwse deelnemer Jurijus. 'Ik vond het een ongelofelijk leuk type om naar te kijken, dat je denkt van: "Zo!"' Duncan Laurence blaast publiek omver in halve finale Songfestival 2019 Bekijk deze video » VriendelijkEmma Wortelboer vertelt dat Joling nog geen noot van Jurijus had gehoord toen hij al zei dat het land door moest naar de finale. Joling is echter ook van mening dat het liedje zeker niet slecht was. Dat de kandidaat er volgens hem leuk uitzag helpt natuurlijk wel, en hij was samen met de deelneemster van Malta 'de enige die een beetje vriendelijk in de camera keek'. Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Gerard Joling verliefd op Litouwse deelnemer Songfestival 2019
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling verliefd op Litouwse deelnemer Songfestival 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV