Tunahan Kuzu van Denk provoceert in Israël en wordt aangehouden

Tunahan Kuzu van Denk provoceert in Israël en wordt aangehouden

<em>Tunahan Kuzu</em> van Denk provoceert in Israël en wordt aangehouden Tunahan Kuzu, voorman van Denk, is door de Israëlische politie aangehouden in Jeruzalem. Op videobeelden is te zien hoe Kuzu met een Palestijnse vlag langs de Al-Aqsamoskee loopt, vermoedelijk op zoek naar een confrontatie. Op zoek naar confrontatie?Kuzu leek duidelijk op zoek te zijn naar een confrontatie, aangezien het in Jeruzalem verboden is om met een Palestijnse vlag rond te lopen. Op de beelden is te zien hoe hij trots met de vlag voorbij de moskee wandelt, vermoedelijk gefilmd door een van zijn medewerkers. De politie hield hem dan ook direct staande. Na anderhalf uur kon hij zijn weg, en zijn werkbezoek, hervatten. SongfestivalMomenteel is het Eurovisie Songfestival gaande in Tel Aviv. Ook in die omgeving was Kuzu aanwezig de afgelopen dagen. Volgens het AD noemde hij het een ‘bittere schande’ dat er nu mensen aan het dansen zijn op wat vroeger een Palestijns dorp was. Bekijk de beelden hierboven. Denk: ‘Allahu Akbar roepen tijdens Dodenherdenking is geen verstoring' Bekijk deze video » Hoogtepunten tweede halve finale Songfestival 2019, met Duncan Laurence Bekijk deze video »
Nieuws :
Tunahan Kuzu van Denk provoceert in Israël en wordt aangehouden

Tunahan Kuzu, voorman van Denk, is door de Israëlische politie aangehouden in Jeruzalem. Op videobeelden is te zien hoe Kuzu met een Palestijnse vlag langs de Al-Aqsamoskee loopt, vermoedelijk op zoek naar een confrontatie.

Op zoek naar confrontatie?
Kuzu leek duidelijk op zoek te zijn naar een confrontatie, aangezien het in Jeruzalem verboden is om met een Palestijnse vlag rond te lopen. Op de beelden is te zien hoe hij trots met de vlag voorbij de moskee wandelt, vermoedelijk gefilmd door een van zijn medewerkers. De politie hield hem dan ook direct staande. Na anderhalf uur kon hij zijn weg, en zijn werkbezoek, hervatten.

Songfestival
Momenteel is het Eurovisie Songfestival gaande in Tel Aviv. Ook in die omgeving was Kuzu aanwezig de afgelopen dagen. Volgens het AD noemde hij het een ‘bittere schande’ dat er nu mensen aan het dansen zijn op wat vroeger een Palestijns dorp was. Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tunahan Kuzu van Denk provoceert in Israël en wordt aangehouden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV