Jan Smit over commentaarhok Songfestival: 'IJspegels hingen aan het plafond'

Jan Smit over commentaarhok Songfestival: 'IJspegels hingen aan het plafond'

Deze dagen heerst er in Nederland een behoorlijke hosanna-stemming over het Songfestival, want Duncan Laurence maakt een enorme kans om het namens ons land te winnen. Ook Jan Smit is enthousiast, behalve over het commentaarhok: 'Er hingen ijspegels aan het plafond!'

Winterjas
Smit heeft genoten van de momenten dat hij Duncan Laurence heeft zien optreden, maar over het commentaarhok waar hij samen met Cornald Maas zit is hij een stuk minder tevreden. 'Ze kunnen de airco blijkbaar niet reguleren, dus ik heb mijn winterjas maar meegenomen.' Is het dan zo koud daar? 'Het is verschrikkelijk, ik wil er niet meer zitten!' aldus Smit.

Bekijk het hele interview hieronder.

Jan Smit over commentaarhok Songfestival: 'IJspegels hingen aan het plafond' Deze dagen heerst er in Nederland een behoorlijke hosanna-stemming over het Songfestival, want Duncan Laurence maakt een enorme kans om het namens ons land te winnen. Ook Jan Smit is enthousiast, behalve over het commentaarhok: 'Er hingen ijspegels aan het plafond!' Hoogtepunten tweede halve finale Songfestival 2019, met Duncan Laurence Bekijk deze video » WinterjasSmit heeft genoten van de momenten dat hij Duncan Laurence heeft zien optreden, maar over het commentaarhok waar hij samen met Cornald Maas zit is hij een stuk minder tevreden. 'Ze kunnen de airco blijkbaar niet reguleren, dus ik heb mijn winterjas maar meegenomen.' Is het dan zo koud daar? 'Het is verschrikkelijk, ik wil er niet meer zitten!' aldus Smit. Bekijk het hele interview hieronder.
Songfestival :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit over commentaarhok Songfestival: 'IJspegels hingen aan het plafond' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, interview, cornald maas, finale, Songfestival, voorbereidingen, jan smit, plafond, maas, tel aviv, halve finale, gestegen, airco, video, koud, ijspegels, optreden, telegraaf, de telegraaf, stuk, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.