Heftige beelden van crash Sandra Schuurhof op Circuit Zandvoort

Heftige beelden van crash Sandra Schuurhof op Circuit Zandvoort

Heftige beelden van crash Sandra Schuurhof op Circuit Zandvoort Sandra Schuurhof is behoorlijk gecrasht op het Circuit van Zandvoort. De presentatrice was aan het racen tijdens de Jumbo Racedagen, tot het ineens behoorlijk mis ging. Op bovenstaande beelden van JD Media is te zien dat de beschadigde auto na de crash moet worden weggetakeld. Camera legt buscrash Madeira vast, bekijk de beelden Bekijk deze video » Max Verstappen crasht bijna met Bottas bij vrije training 1 Formule 1 GP van Spanje Bekijk deze video » Primoz Roglic lacht met Nederlandse teamleiders om valpartij Bekijk deze video »
Entertainment

Sandra Schuurhof is behoorlijk gecrasht op het Circuit van Zandvoort. De presentatrice was aan het racen tijdens de Jumbo Racedagen, tot het ineens behoorlijk mis ging. Op bovenstaande beelden van JD Media is te zien dat de beschadigde auto na de crash moet worden weggetakeld.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden van crash Sandra Schuurhof op Circuit Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, koffie, crash, media, presentatrice, racen, zandvoort, jumbo, circuit, sandra schuurhof, racedagen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.