Docu Ockels Erfenis gemist? Bekijk hier de hele docu terug

Docu Ockels Erfenis gemist? Bekijk hier de hele docu terug
Docu: Ockels Erfenis

Docu Ockels Erfenis gemist? Bekijk hier de hele docu terug Documentaire over astronaut Wubbo Ockels (1946-2014), de allereerste Nederlander in de ruimte. KwetsbaarOckels zag als eerste Nederlander vanuit de ruimte hoe kwetsbaar onze planeet is. Het werd zijn missie om dat gevoel over te brengen. Duurzame wereldDe documentaire is een portret van een bevlogen man die alles uit de kast trok voor een duurzame wereld, maar daar ook een prijs voor betaalde. ObsessieHij raakte zo geobsedeerd door zijn missie dat hij zijn familie begon te verwaarlozen en collega's tegen zich in het harnas joeg. Pauw gemist? Astronaut André Kuipers lanceert Spacebuzz Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van Ockels Erfenis gemist? Documentaire over astronaut Wubbo Ockels (1946-2014), de allereerste Nederlander in de ruimte.

Kwetsbaar
Ockels zag als eerste Nederlander vanuit de ruimte hoe kwetsbaar onze planeet is. Het werd zijn missie om dat gevoel over te brengen.

Duurzame wereld
De documentaire is een portret van een bevlogen man die alles uit de kast trok voor een duurzame wereld, maar daar ook een prijs voor betaalde.

Obsessie
Hij raakte zo geobsedeerd door zijn missie dat hij zijn familie begon te verwaarlozen en collega's tegen zich in het harnas joeg.

Bekijk deze aflevering van Ockels Erfenis hier terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Ockels Erfenis gemist? Bekijk hier de hele docu terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederlander, prijs, astronaut, planeet, portret, documentaire, erfenis, wubbo ockels, collega, ockels, wubbo, missie, familie, uit de kast

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.