Petitie voor remake laatste seizoen Game of Thrones bijna miljoen ondertekenaars

Petitie voor remake laatste seizoen Game of Thrones bijna miljoen ondertekenaars

Petitie voor remake laatste seizoen Game of Thrones bijna miljoen ondertekenaars Maandag is de laatste aflevering van Game of Thrones in Nederland te zien. Zo kun je hem uiteraard op Ziggo zien, maar er zijn ook bijzondere screenings van misschien wel de belangrijkste seriefinale ooit. Voordat de finale überhaupt begonnen is, is de storm van kritiek al gestart. Bijna een miljoen ontevreden fans hebben een petitie getekent die HBO verzoekt het laatste seizoen opnieuw te maken. De schrijvers zijn, volgens de petitie, incompetent en hebben geen verstand van het bronmateriaal. Het is te gehaast. Het laatste seizoen breekt echter nog steeds alle records. De petitie kun je hier ondertekenen. Lees hier hoe, wanneer en waar je Game of Thrones in Nederland kunt kijken.
Serie :

Maandag is de laatste aflevering van Game of Thrones in Nederland te zien. Zo kun je hem uiteraard op Ziggo zien, maar er zijn ook bijzondere screenings van misschien wel de belangrijkste seriefinale ooit.

Voordat de finale überhaupt begonnen is, is de storm van kritiek al gestart. Bijna een miljoen ontevreden fans hebben een petitie getekent die HBO verzoekt het laatste seizoen opnieuw te maken. De schrijvers zijn, volgens de petitie, incompetent en hebben geen verstand van het bronmateriaal. Het is te gehaast.

Het laatste seizoen breekt echter nog steeds alle records.

De petitie kun je hier ondertekenen. Lees hier hoe, wanneer en waar je Game of Thrones in Nederland kunt kijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Petitie voor remake laatste seizoen Game of Thrones bijna miljoen ondertekenaars of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV