Kiki Bertens niet naar finale WTA Rome na marathonpartij

Kiki Bertens niet naar finale WTA Rome na marathonpartij

<em>Kiki Bertens</em> niet naar finale <em>WTA Rome</em> na marathonpartij Kiki Bertens heeft zich zaterdag (17 mei) niet geplaatst voor de finale van het WTA-toernooi in Rome. In een bijzondere marathonpartij verloor ze met 7-5, 5-7 en 2-6 van de Britse Johanna Konta. Bekijk hier de samenvatting van de partij. In de finale neemt de Britse Konta het op tegen de Tsjechische Karoliná Plísková of de Griekse Maria Sakkari, die later vandaag hun halve finale spelen. Voor Bertens kwam er een einde aan een reeks van acht zeges op rij. De halve finale behaalde zij automatisch, omdat Naomi Osaka een blessure opliep tijdens het toernooi. De Westlandse stijgt door haar goede prestaties in Rome mogelijk wel naar de derde plaats op de wereldranglijst. Alleen als Plísková het toernooi wint, blijft ze vierde. Bekijk waar en wanneer Kiki Bertens te zien is op tv. Kiki Bertens wint WTA Madrid 2019 Bekijk deze video » Kiki Bertens: 'WTA Madrid 2019 is mooiste overwinning' Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens niet naar finale WTA Rome na marathonpartij

Kiki Bertens heeft zich zaterdag (17 mei) niet geplaatst voor de finale van het WTA-toernooi in Rome. In een bijzondere marathonpartij verloor ze met 7-5, 5-7 en 2-6 van de Britse Johanna Konta. Bekijk hier de samenvatting van de partij.

In de finale neemt de Britse Konta het op tegen de Tsjechische Karoliná Plísková of de Griekse Maria Sakkari, die later vandaag hun halve finale spelen. Voor Bertens kwam er een einde aan een reeks van acht zeges op rij. De halve finale behaalde zij automatisch, omdat Naomi Osaka een blessure opliep tijdens het toernooi.

De Westlandse stijgt door haar goede prestaties in Rome mogelijk wel naar de derde plaats op de wereldranglijst. Alleen als Plísková het toernooi wint, blijft ze vierde.

Bekijk waar en wanneer Kiki Bertens te zien is op tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens niet naar finale WTA Rome na marathonpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV