Wie geeft de punten voor Nederland in de finale?

Wie geeft de punten voor Nederland in de finale?

Wie geeft de punten voor Nederland in de finale? Zometeen worden door alle landen de jurypunten gegeven. Namens Nederland mag, na een lange campagne, presentatrice Emma Wortelboer de punten geven. Een droom die uitkomt voor de 22-jarige Songfestival-freak, die wij vooral kennen van Spuiten en Slikken en DWDD Yung. Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.
Songfestival :

Zometeen worden door alle landen de jurypunten gegeven. Namens Nederland mag, na een lange campagne, presentatrice Emma Wortelboer de punten geven. Een droom die uitkomt voor de 22-jarige Songfestival-freak, die wij vooral kennen van Spuiten en Slikken en DWDD Yung.

Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie geeft de punten voor Nederland in de finale? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, campagne, presentatrice, rtl boulevard, gratis, boulevard, droom, rtl, rtl xl, Emma Wortelboer

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.