Wie geeft de punten voor Nederland in de finale?

Wie geeft de punten voor Nederland in de finale?

Wie geeft de punten voor Nederland in de finale? Zometeen worden door alle landen de jurypunten gegeven. Namens Nederland mag, na een lange campagne, presentatrice Emma Wortelboer de punten geven. Een droom die uitkomt voor de 22-jarige Songfestival-freak, die wij vooral kennen van Spuiten en Slikken en DWDD Yung. Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.
Songfestival :
Wie geeft de punten voor Nederland in de finale?

Zometeen worden door alle landen de jurypunten gegeven. Namens Nederland mag, na een lange campagne, presentatrice Emma Wortelboer de punten geven. Een droom die uitkomt voor de 22-jarige Songfestival-freak, die wij vooral kennen van Spuiten en Slikken en DWDD Yung.

Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie geeft de punten voor Nederland in de finale? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV