Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019

Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019

Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019 Wow! Dit was Duncan Laurence in de finale van het Songfestival 2019! Als twaalfde mocht hij vanavond het podium op om zijn nummer ‘Arcade’ te zingen. Het begin leek weer wat onzeker, maar eenmaal in het refrein doet hij waar hij goed in is: Stevig en loepzuiver zingen. Nu is het wachten: Gaat hij het Songfestival winnen? Of verliest hij, tegen alle verwachtingen in? Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.
Songfestival

Wow! Dit was Duncan Laurence in de finale van het Songfestival 2019! Als twaalfde mocht hij vanavond het podium op om zijn nummer ‘Arcade’ te zingen. Het begin leek weer wat onzeker, maar eenmaal in het refrein doet hij waar hij goed in is: Stevig en loepzuiver zingen.

Nu is het wachten: Gaat hij het Songfestival winnen? Of verliest hij, tegen alle verwachtingen in?

Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.