Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019

Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019

Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019 Wow! Dit was Duncan Laurence in de finale van het Songfestival 2019! Als twaalfde mocht hij vanavond het podium op om zijn nummer ‘Arcade’ te zingen. Het begin leek weer wat onzeker, maar eenmaal in het refrein doet hij waar hij goed in is: Stevig en loepzuiver zingen. Nu is het wachten: Gaat hij het Songfestival winnen? Of verliest hij, tegen alle verwachtingen in? Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.
Songfestival :

Wow! Dit was Duncan Laurence in de finale van het Songfestival 2019! Als twaalfde mocht hij vanavond het podium op om zijn nummer ‘Arcade’ te zingen. Het begin leek weer wat onzeker, maar eenmaal in het refrein doet hij waar hij goed in is: Stevig en loepzuiver zingen.

Nu is het wachten: Gaat hij het Songfestival winnen? Of verliest hij, tegen alle verwachtingen in?

Het Eurovisie Songfestival wordt vanavond integraal uitgezonden op NPO 1. Na afloop kun je de gehele finale van het Eurovisie Songfestival terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geniet nogmaals: Duncan Laurence ontroert publiek in fenomenaal optreden finale Songfestival 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, zingen, finale, Songfestival, npo, podium, optreden, publiek, eurovisie, finale songfestival, npo 1, Arcade, duncan laurence


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV