Terugkijken: dit was het geweldige optreden van Duncan Laurence tijdens de finale

Terugkijken: dit was het geweldige optreden van Duncan Laurence tijdens de finale

Terugkijken: dit was het geweldige optreden van Duncan Laurence tijdens de finale Bekijk ook 'Niet Duncan Laurence maar Davina Michelle zou naar Songfestival 2019 gaan' Bekijk deze video » Dit was het optreden van Duncan Laurence tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. Hij zong zijn nummer 'Arcade' zaterdag op een overtuigende wijze. De uitslag wordt rond 01:00 uur verwacht. Gegarandeerd kippenvel: bekijk terug hoe Duncan Laurence te horen krijgt dat hij wint! Bekijk deze video »
Songfestival

Dit was het optreden van Duncan Laurence tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. Hij zong zijn nummer 'Arcade' zaterdag op een overtuigende wijze. De uitslag wordt rond 01:00 uur verwacht.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: dit was het geweldige optreden van Duncan Laurence tijdens de finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.