Ilse DeLange in tranen na Songfestival-winst Duncan Laurence

Ilse DeLange in tranen na Songfestival-winst Duncan Laurence

Ilse DeLange was helemaal in tranen nadat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won zaterdagavond. De coach van The Voice Of Holland, die haar pupil naar het liedjesfestijn stuurde, reageert erg emotioneel in onderstaande video van het AD.

Kijk hier het kippenvel-moment terug, als Duncan Laurence te horen krijgt dat hij het Songfestival wint.

Ilse helemaal van slag
“Ik vond het verschrikkelijk, het duurde zo lang!”, aldus de zangeres, die niet in woorden kan uitdrukken hoe ze zich voelt na de overwinning. “Bizar, ik ken deze emoties nog niet.”

Olympische Spelen van de muziek
DeLange noemt het Songfestival de ‘Olympische Spelen van de muziek’. Daarom vindt ze het ongelooflijk dat een nieuwe artiest het Songfestival heeft weten te winnen. Ze vindt het ‘ongelooflijk’ hoe goed Duncan het heeft gedaan.

Ilse DeLange in tranen na Songfestival-winst Duncan Laurence Ilse DeLange was helemaal in tranen nadat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won zaterdagavond. De coach van The Voice Of Holland, die haar pupil naar het liedjesfestijn stuurde, reageert erg emotioneel in onderstaande video van het AD. Kijk hier het kippenvel-moment terug, als Duncan Laurence te horen krijgt dat hij het Songfestival wint. Ilse helemaal van slag“Ik vond het verschrikkelijk, het duurde zo lang!”, aldus de zangeres, die niet in woorden kan uitdrukken hoe ze zich voelt na de overwinning. “Bizar, ik ken deze emoties nog niet.” Olympische Spelen van de muziekDeLange noemt het Songfestival de ‘Olympische Spelen van de muziek’. Daarom vindt ze het ongelooflijk dat een nieuwe artiest het Songfestival heeft weten te winnen. Ze vindt het ‘ongelooflijk’ hoe goed Duncan het heeft gedaan. Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival Bekijk deze video » Duncan Laurence laat Songfestival-trofee nooit meer los Bekijk deze video » Nederlandse Songfestival-fans vieren feest na winst Duncan Laurence Bekijk deze video »
Songfestival :
Ilse DeLange in tranen na Songfestival-winst Duncan Laurence
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ilse DeLange in tranen na Songfestival-winst Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV