Confrontatie fans Ajax en Feyenoord voorkomen door politie

Confrontatie fans Ajax en Feyenoord voorkomen door politie

Confrontatie fans Ajax en Feyenoord voorkomen door politie Na een wedstrijd op het terrein van Swift in Amsterdam-Zuid, moest de politie zaterdag hard ingrijpen. Er was een dreigende situatie ontstaan, toen fans van Ajax en Feyenoord elkaar opzochten. In bovenstaande video van De Telegraaf is te zien hoe de politie tussen beiden komt. Donny van de Beek beleeft geslaagd kampioensfeest: 'Iedereen was dronken!' Bekijk deze video » Bizarre beelden: microfoon Tim Douwsma afgepakt door dronken Ajax-supporter Bekijk deze video » Robin van Persie: "Ik was wel een tikkeltje onzeker" Bekijk deze video »
Voetbal :
Confrontatie fans Ajax en Feyenoord voorkomen door politie

Na een wedstrijd op het terrein van Swift in Amsterdam-Zuid, moest de politie zaterdag hard ingrijpen. Er was een dreigende situatie ontstaan, toen fans van Ajax en Feyenoord elkaar opzochten. In bovenstaande video van De Telegraaf is te zien hoe de politie tussen beiden komt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Confrontatie fans Ajax en Feyenoord voorkomen door politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV