Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland'

Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland'

Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland' Premier Rutte is niet van plan om geld uit de pot van de overheid aan het Songfestival te geven. Duncan Laurence won zaterdagavond het Eurovisie Songfestival, waardoor het volgend jaar in Nederland wordt georganiseerd. Volgens Rutte moet de NPO eerst zelf kijken hoe ze dit financieel willen opvangen, zo zegt hij in WNL Op Zondag. Kijk hier het kippenvel-moment terug, als Duncan Laurence te horen krijgt dat hij het Songfestival wint. Gegarandeerd kippenvel: bekijk terug hoe Duncan Laurence te horen krijgt dat hij wint! Bekijk deze video » Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival Bekijk deze video » Duncan Laurence laat Songfestival-trofee nooit meer los Bekijk deze video »
Songfestival :

Premier Rutte is niet van plan om geld uit de pot van de overheid aan het Songfestival te geven. Duncan Laurence won zaterdagavond het Eurovisie Songfestival, waardoor het volgend jaar in Nederland wordt georganiseerd. Volgens Rutte moet de NPO eerst zelf kijken hoe ze dit financieel willen opvangen, zo zegt hij in WNL Op Zondag.

Kijk hier het kippenvel-moment terug, als Duncan Laurence te horen krijgt dat hij het Songfestival wint.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV