Hoeveel gaat organisatie Songfestival in Nederland kosten?

Hoeveel gaat organisatie Songfestival in Nederland kosten?

Duncan Laurence heeft het Eurovisie Songfestival nog maar net gewonnen, en de discussies barsten al los. Waar wordt het volgend jaar georganiseerd en hoeveel gaat het kosten?

Kijk hier het kippenvel-moment terug, als Duncan Laurence te horen krijgt dat hij het Songfestival wint.

Tientallen miljoenen
De NOS heeft in onderstaande video op een rijtje gezet hoeveel de organisatie van het Songfestival in Nederland ongeveer gaat kosten en hoe dit betaald moet worden. En wat krijg je er eigenlijk voor terug? Naar schatting van de NOS kan dit evenement tussen de 25 en 30 miljoen kosten.

Geen belastinggeld
Over het kostenplaatje wordt al volop gespeculeerd. Premier Rutte heeft ondertussen al laten weten dat hij voorlopig niet van plan is om hier belastinggeld aan uit te geven.

Hoeveel gaat organisatie Songfestival in Nederland kosten? Duncan Laurence heeft het Eurovisie Songfestival nog maar net gewonnen, en de discussies barsten al los. Waar wordt het volgend jaar georganiseerd en hoeveel gaat het kosten? Kijk hier het kippenvel-moment terug, als Duncan Laurence te horen krijgt dat hij het Songfestival wint. Tientallen miljoenenDe NOS heeft in onderstaande video op een rijtje gezet hoeveel de organisatie van het Songfestival in Nederland ongeveer gaat kosten en hoe dit betaald moet worden. En wat krijg je er eigenlijk voor terug? Naar schatting van de NOS kan dit evenement tussen de 25 en 30 miljoen kosten. Geen belastinggeldOver het kostenplaatje wordt al volop gespeculeerd. Premier Rutte heeft ondertussen al laten weten dat hij voorlopig niet van plan is om hier belastinggeld aan uit te geven. Bekijk hoogtepunten finale Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival Bekijk deze video » Premier Rutte: 'Geen belastinggeld naar Songfestival in Nederland' Bekijk deze video »
Songfestival :
Hoeveel gaat organisatie Songfestival in Nederland kosten?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel gaat organisatie Songfestival in Nederland kosten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV