IJsland aangepakt om Palestijnse vlag tijdens Songfestival-uitzending

IJsland aangepakt om Palestijnse vlag tijdens Songfestival-uitzending

IJsland aangepakt om Palestijnse vlag tijdens Songfestival-uitzending De IJslandse band Hatari heeft zaterdagavond tijdens de live-uitzending van het Eurovisie Songfestival met de Palestijnse vlag gezwaaid. De band wilde een statement maken tijdens het liedjesfestijn, dat plaatsvond in Tel Aviv. In bovenstaande video is te zien dat de IJslanders door de organisatie worden aangesproken vanwege deze gevoelige kwestie. Gegarandeerd kippenvel: bekijk terug hoe Duncan Laurence te horen krijgt dat hij wint! Bekijk deze video » Bekijk hoogtepunten finale Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Dolgelukkige reactie Duncan Laurence na winnen Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
IJsland aangepakt om Palestijnse vlag tijdens Songfestival-uitzending

De IJslandse band Hatari heeft zaterdagavond tijdens de live-uitzending van het Eurovisie Songfestival met de Palestijnse vlag gezwaaid. De band wilde een statement maken tijdens het liedjesfestijn, dat plaatsvond in Tel Aviv. In bovenstaande video is te zien dat de IJslanders door de organisatie worden aangesproken vanwege deze gevoelige kwestie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op IJsland aangepakt om Palestijnse vlag tijdens Songfestival-uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV