Bekijk de persconferentie en aankomst op Schiphol van Duncan Laurence terug

Bekijk de persconferentie en aankomst op Schiphol van Duncan Laurence terug

Bekijk de persconferentie en aankomst op Schiphol van Duncan Laurence terug Songfestival-winnaar Duncan Laurence is zondag 19 mei rond 16.45 uur geland op Schiphol. Vlak voor zijn landing kregen de journalisten op een speciale persconferentie nog de kans vragen te stellen. Uiteraard mocht Duncan hierna naar zijn familie en vrienden in de aankomsthal. Bij de schuifdeuren hangen rood-wit-blauwe ballonnen en er staat een bord met de aankondiging dat de zanger naar buiten komt. Mensen hebben Nederlandse vlaggen bij zich met daarop onder meer #teamduncan. Ook dragen sommigen oranje shirts, rood-wit-blauwe bloemenkransen en hoedjes. In Nederland is er volop aandacht voor de prestatie van de singer-songwriter. Zo staat het tv-programma Pauw zondagavond in het teken van het Songfestival. De oma van Duncan Laurence supertrots op Schiphol: "Geweldig, geweldig!" Bekijk deze video » Duncan Laurence als held begroet op Schiphol na aankomst uit Tel Aviv Bekijk deze video »
Songfestival

Songfestival-winnaar Duncan Laurence is zondag 19 mei rond 16.45 uur geland op Schiphol. Vlak voor zijn landing kregen de journalisten op een speciale persconferentie nog de kans vragen te stellen. Uiteraard mocht Duncan hierna naar zijn familie en vrienden in de aankomsthal.

Bij de schuifdeuren hangen rood-wit-blauwe ballonnen en er staat een bord met de aankondiging dat de zanger naar buiten komt. Mensen hebben Nederlandse vlaggen bij zich met daarop onder meer #teamduncan. Ook dragen sommigen oranje shirts, rood-wit-blauwe bloemenkransen en hoedjes.

In Nederland is er volop aandacht voor de prestatie van de singer-songwriter. Zo staat het tv-programma Pauw zondagavond in het teken van het Songfestival.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de persconferentie en aankomst op Schiphol van Duncan Laurence terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.