Rafael Nadal wint ATP-toernooi Rome van Novak Djokovic

Rafael Nadal wint ATP-toernooi Rome van Novak Djokovic

<em>Rafael Nadal</em> wint ATP-toernooi Rome van <em>Novak Djokovic</em> Rafael Nadal heeft zijn titel bij het ATP-toernooi in Rome zondag met succes verdedigd. De Spaanse toptennisser was in de finale te sterk voor de Serviër Novak Djokovic. De 32-jarige Nadal rekende in drie sets af met Djokovic: 6-0, 4-6, 6-1. De partij op het Italiaanse gravel nam zo'n 2,5 uur in beslag. Het is voor Nadal de negende keer dat hij het toernooi in Rome wint. Dit is voor Nadal een belangrijke overwinning op weg naar Roland Garros, waar hij volgende week mag aantreden. Ook daar mag hij zijn titel verdedigen. Rafael Nadal naar finale Monte Carlo, bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Tennis :
Rafael Nadal wint ATP-toernooi Rome van Novak Djokovic

Rafael Nadal heeft zijn titel bij het ATP-toernooi in Rome zondag met succes verdedigd. De Spaanse toptennisser was in de finale te sterk voor de Serviër Novak Djokovic.

De 32-jarige Nadal rekende in drie sets af met Djokovic: 6-0, 4-6, 6-1. De partij op het Italiaanse gravel nam zo'n 2,5 uur in beslag. Het is voor Nadal de negende keer dat hij het toernooi in Rome wint.

Dit is voor Nadal een belangrijke overwinning op weg naar Roland Garros, waar hij volgende week mag aantreden. Ook daar mag hij zijn titel verdedigen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal wint ATP-toernooi Rome van Novak Djokovic of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV