Nieuwe film trailer primeur: Midsommar brengt horror naar een stralende zonnige dag

Nieuwe film trailer primeur: Midsommar brengt horror naar een stralende zonnige dag

Nieuwe film trailer primeur: <em>Midsommar</em> brengt horror naar een stralende zonnige dag A24 heeft pas geleden de splinternieuwe trailer vrijgegeven van de horrorfilm Midsommar. Liefhebbers van de horrorhit Hereditary (2018) staat deze zomer iets nieuws te wachten. Een horrorfilm op klaarlichte dag. Licht, festival en bloemenDeze film gaat over het Amerikaanse stel Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor). Hoewel het absoluut niet goed gaat met hun relatie, zorgt een tragische gebeurtenis binnen de familie ervoor dat ze bij elkaar blijven. Christian en zijn vrienden besluiten een trip te maken naar een eenmalig midzomers festival in een Zweeds afgelegen dorpje en de rouwende Dani besluit met hen mee te gaan. Wat begint als een heerlijke en zorgeloze zomervakantie in een land waar het bijna nooit donker wordt, ontaardt op een gegeven moment in een kwaadaardige nachtmerrie. Midsommar draait vanaf 11 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen.
Trailer :
Nieuwe film trailer primeur: Midsommar brengt horror naar een stralende zonnige dag

A24 heeft pas geleden de splinternieuwe trailer vrijgegeven van de horrorfilm Midsommar. Liefhebbers van de horrorhit Hereditary (2018) staat deze zomer iets nieuws te wachten. Een horrorfilm op klaarlichte dag.

Licht, festival en bloemen
Deze film gaat over het Amerikaanse stel Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor). Hoewel het absoluut niet goed gaat met hun relatie, zorgt een tragische gebeurtenis binnen de familie ervoor dat ze bij elkaar blijven. Christian en zijn vrienden besluiten een trip te maken naar een eenmalig midzomers festival in een Zweeds afgelegen dorpje en de rouwende Dani besluit met hen mee te gaan. Wat begint als een heerlijke en zorgeloze zomervakantie in een land waar het bijna nooit donker wordt, ontaardt op een gegeven moment in een kwaadaardige nachtmerrie.

Midsommar draait vanaf 11 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe film trailer primeur: Midsommar brengt horror naar een stralende zonnige dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV