Jeroen Pauw zet Cornald Maas op zijn plek: 'Uitslag Songfestival had je toch kunnen weten?'

Jeroen Pauw zet Cornald Maas op zijn plek: 'Uitslag Songfestival had je toch kunnen weten?'

Jeroen Pauw zet Cornald Maas even op zijn plek als het over de 'spannende' uitslag van het Songfestival gaat. Volgens Pauw had het namelijk heel eenvoudig kunnen zijn: je weet hoeveel punten er te verdelen zijn, dus je kon gewoon uitrekenen hoeveel punten Zweden nog zou krijgen als laatste land.

'Jullie zijn met zijn tweeën!'
Maas probeert eerst uit te leggen hoe spannend het allemaal wel niet was doordat ze de punten van de jury en de televoting hadden omgedraaid. Volgens Pauw hadden ze het dus makkelijk kunnen uitrekenen, maar Maas is benieuwd hoe ze dat hadden moeten doen. 'Jullie zijn met zijn tweeën!' reageert Pauw. Daar is co-commentator Jan Smit het wel mee eens: 'Ja, Cornald...'

Bekijk het hele fragment hieronder.

Jeroen Pauw zet Cornald Maas op zijn plek: 'Uitslag Songfestival had je toch kunnen weten?' Jeroen Pauw zet Cornald Maas even op zijn plek als het over de 'spannende' uitslag van het Songfestival gaat. Volgens Pauw had het namelijk heel eenvoudig kunnen zijn: je weet hoeveel punten er te verdelen zijn, dus je kon gewoon uitrekenen hoeveel punten Zweden nog zou krijgen als laatste land. Duncan Laurence over wie Songfestival 2020 in Nederland moet presenteren Bekijk deze video » 'Jullie zijn met zijn tweeën!'Maas probeert eerst uit te leggen hoe spannend het allemaal wel niet was doordat ze de punten van de jury en de televoting hadden omgedraaid. Volgens Pauw hadden ze het dus makkelijk kunnen uitrekenen, maar Maas is benieuwd hoe ze dat hadden moeten doen. 'Jullie zijn met zijn tweeën!' reageert Pauw. Daar is co-commentator Jan Smit het wel mee eens: 'Ja, Cornald...' Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw zet Cornald Maas op zijn plek: 'Uitslag Songfestival had je toch kunnen weten?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: cornald maas, jury, zweden, uitslag, Songfestival, jan smit, maas, commentator, fragment, makkelijk, plek, spannend, jeroen pauw, pauw, ESF19


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV