Duncan Laurence over wie Songfestival 2020 in Nederland moet presenteren

Duncan Laurence over wie Songfestival 2020 in Nederland moet presenteren

Duncan Laurence was gisterenavond te gast in Pauw, in een speciale uitzending rondom de winst van het Eurovisie Songfestival. Besproken wordt wie het Songfestival 2020 moet gaan presenteren. Duncan: "Jong talent verdient een kans."

Jan Smit met Chantal Janzen?
Jeroen Pauw heeft een lijst gemaakt van mogelijke kandidaten, met daarop onder anderen Sylvie Meis, Eva Jinek en Martijn Krabbé. Gerard Joling, uiteraard ook aanwezig, vindt het niets: "Een hele slechte keuze wat ik hier zie. Ik ga voor Jan Smit, samen met Chantal Janzen." Jan heeft er wel oren naar, zo geeft hij aan.

Emma Wortelboer?
Wat vindt de winnaar er zelf van? Duncan: "Net als in de muziek, ook in presentatie zijn er jonge talenten die een kans verdienen om op dat grote podium te staan." Vervolgens wordt gewezen naar Emma Wortelboer, die afgelopen zaterdag namens Nederland de punten uitdeelde. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

<em>Duncan Laurence</em> over wie <em>Songfestival 2020</em> in Nederland moet presenteren Duncan Laurence was gisterenavond te gast in Pauw, in een speciale uitzending rondom de winst van het Eurovisie Songfestival. Besproken wordt wie het Songfestival 2020 moet gaan presenteren. Duncan: "Jong talent verdient een kans." Jan Smit met Chantal Janzen?Jeroen Pauw heeft een lijst gemaakt van mogelijke kandidaten, met daarop onder anderen Sylvie Meis, Eva Jinek en Martijn Krabbé. Gerard Joling, uiteraard ook aanwezig, vindt het niets: "Een hele slechte keuze wat ik hier zie. Ik ga voor Jan Smit, samen met Chantal Janzen." Jan heeft er wel oren naar, zo geeft hij aan. Emma Wortelboer?Wat vindt de winnaar er zelf van? Duncan: "Net als in de muziek, ook in presentatie zijn er jonge talenten die een kans verdienen om op dat grote podium te staan." Vervolgens wordt gewezen naar Emma Wortelboer, die afgelopen zaterdag namens Nederland de punten uitdeelde. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Terugkijken: dit was het geweldige optreden van Duncan Laurence tijdens de finale Bekijk deze video » Pauw gemist: Duncan Laurence zingt Arcade Bekijk deze video » Patty Brard over Emma Wortelboer: "Welke dealer heb je?" Bekijk deze video »
TV :
Duncan Laurence over wie Songfestival 2020 in Nederland moet presenteren
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence over wie Songfestival 2020 in Nederland moet presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV