Married At First Sight: Ronald is gedumpt door Monique en belt vriend

Married At First Sight: Ronald is gedumpt door Monique en belt vriend

Married At First Sight: Ronald is gedumpt door Monique en belt vriend Monique en Ronald zijn nog maar enkele dagen getrouwd wanneer Monique de handdoek al in de ring lijkt te gooien: "Het is er niet. Er is geen seksuele klik." Ronald moet het even verwerken en belt met een goede vriend. UPDATE: Ronald en Monique hebben gezoend. Bekijk de beelden hieronder. Married At First Sight: Ronald en Monique hebben gezoend Bekijk deze video » 'Je verdient beter'Het tweetal is op huwelijksreis op Mallorca wanneer Monique tijdens het diner laat weten dat ze er eigenlijk niet meer in gelooft. Ronald is van slag en besluit de volgende ochtend dat hij even wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Hij belt met een goede vriend: "Ik denk dat ze jou niet op waarde schat. Je verdient beter, heel veel beter." De pasgetrouwde goedzak kan dat alleen maar beamen. Bekijk het hele fragment van Married At First Sight hierboven. Married at First Sight gemist? Monique en Ronald zien elkaar voor het eerst, bij het altaar Bekijk deze video » Married At First Sight gemist? Nick en Maxime vieren huwelijksfeest Bekijk deze video » Married at First Sight: Veel ophef over trouwerij Ronald en Monique Bekijk deze video »
TV :

Monique en Ronald zijn nog maar enkele dagen getrouwd wanneer Monique de handdoek al in de ring lijkt te gooien: "Het is er niet. Er is geen seksuele klik." Ronald moet het even verwerken en belt met een goede vriend.

UPDATE: Ronald en Monique hebben gezoend. Bekijk de beelden hieronder.

'Je verdient beter'
Het tweetal is op huwelijksreis op Mallorca wanneer Monique tijdens het diner laat weten dat ze er eigenlijk niet meer in gelooft. Ronald is van slag en besluit de volgende ochtend dat hij even wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Hij belt met een goede vriend: "Ik denk dat ze jou niet op waarde schat. Je verdient beter, heel veel beter." De pasgetrouwde goedzak kan dat alleen maar beamen. Bekijk het hele fragment van Married At First Sight hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Ronald is gedumpt door Monique en belt vriend of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV